3D-4D műszempilla

Napjaink legnagyobb szempilla divatja a 3D műszempilla hosszabbítás. Nem hiába! Megtévesztésig hasonló a sajátunkhoz, látványos tekintetet ad és hosszú ideig élvezhetjük előnyeit. Hosszúsága választható 6mm-16mm-ig. Lehetséges természetesen felrakni mintha sajátunk lenne, illetve cicásan, babásan ahogy szeretnénk. És ha ennyi sem lenne elég, lehetséges swarovsky kristályt rakni rá, vagy színes szállakat közé helyezni, ha rá süt a fény megcsillanjon.
A szálak egyesével kerülnek felhelyezésre, a saját pillákhoz applikálva.

Mennyi időbe telik a 3D szempilla felhelyezése? Kb. 1,5 óra

Mennyire tartós a 3D szempilla? Ha megfelelő szakember helyezi fel és a vendég is jól tud vele bánni (nem dörzsölgeti, húzogatja, nem megfelelő anyagokkal tisztítja), akkor akár 5-7 hétig is viselhető.

Mik az előnyei a 3D szempillának? Vízálló, súlytalan, látványos, dús, tartós!Már felébredés után szépnek láthatja magát, nincs szükség spirálozásra ami elfolyhat.

Fontos, hogy jól válasszuk meg a szakembert aki felhelyezi a pillákat! A nem szakszerűen felhelyezett pillák a saját pilláinkat kihúzhatják, , károsíthatják, lemarhatják! Elfertőződhet és komoly betegség alakulhat ki! Sokszor javítottam már nem szakszerűen  felhelyezett pillákat. Kérlek Titeket, óvakodjatok a feltűnően kedvező ajánlatoktól! A jó szakembernek rengeteg munkája van, ez egy hosszadalmas, nagy kézügyességet és türelmet igénylő munka, amit emiatt csak azok tudnak áron alul kínálni, akiknek nincs elég munkájuk. Ez pedig mint tudjuk, önmagáért beszél...

Tincses műszempilla

A tincses műszempillát alkalomra szokták választani, mert 1 napig marad meg. Tincsenként rakom fel.

Soros műszempilla

Hasonló a tincseshez, 1 napig marad meg, nagyon látványos.